Новини

Нульове скидання рідини (zero liquid discharge): міф чи необхідність для компаній, які виробляють продукти харчування та напої?

У зв'язку зі зростанням нестабільності кліматичних циклів та надмірного використанням джерел води у багатьох галузях усі великі компанії, що займаються харчовою промисловістю, визнали важливість водних ресурсів для свого бізнесу. Управління водними ресурсами є одним із пріоритетів управління бізнесом.

Харчова промисловість є третьою за споживанням води у США. Тому, щороку тільки ця галузь в США утворюється близько 1,4 мільярда літрів стічних вод. У багатьох випадках компанії впровадили прості стратегії скорочення водоспоживання, але все частіше почали звертатися до повторного використання води та zero liquid discharge для пом'якшення наслідків водопостачання та покращення корпоративного управління водними ресурсами.

За даними: https://cutt.ly/6UaU3dF
Новини Світу