Онлайн курс для спеціалістів «Сучасні методи водопідготовки» (травень-червень 2024)

Онлайн курс для спеціалістів «Сучасні методи водопідготовки» (травень-червень 2024)

ГО «Всеукраїнське водне товариство WaterNet» спільно з Центром сучасних водних технологій КПІ ім. Ігоря Сікорського оголошує набір слухачів на навчальний онлайн курс «Сучасні методи локальної водопідготовки».

«Сучасні методи локальної водопідготовки» є спеціалізованим курсом, який представляє слухачам актуальну інформацію та її прикладну спрямованість щодо сучасних тенденцій та закономірностей технологічних процесів і роботи технологічних схем в галузі локальної водопідготовки. Слухачі ознайомляться з основними проблемами та вимогами до якості питної води в Україні, традиційними методами локальної водопідготовки (механічні, сорбційні, мембранні, знезараження води), сучасними методами очищення стічних вод та розглянуть основні технологічні процеси підготовки води на прикладі реалізованих проєктів в Україні вод та розглянуть основні технологічні процеси підготовки води на прикладі реалізованих проєктів в Україні та закордоном.

Навчальний курс розроблений за участі вітчизняних і закордонних науковців-практиків та провідних фахівці Ecosoft, що мають досвід практичної роботи з сучасним водоочисним обладнанням.

Лектори курсу:

• Косогіна Ірина Володимирівна, к.т.н. доцент кафедри ТНР, В та ЗХТ ХТФ, КПІ ім. Ігоря Сікорського, заступник Керівника Центру СВТ з навчальної роботи

• Василюк Сергій Леонідович, к.х.н., заступник керівника Центру СВТ з дослідницької та випробувальної роботи ХТФ, КПІ ім. Ігоря Сікорського

• Андрусишина Ірина Миколаївна, керівник випробувального центру та завідувач сектору з вивчення мікроелементозів ДУ "Інститут медицини праці імені Ю.І.Кундієва НАМН України"

• Дрікер Юхим, менеджер з цифрової трансформації ТОВ «НВО Екософт»

• Стеценко Віталій, керівник технічної підтримки ТОВ «НВО Екософт», сертифікований фахівець WQA

• Мудрик Ростислав, директор департаменту розвитку бізнесу ТОВ «НВО «Екософт»

• Бурлакова Валерія, комерційний директор DuPont Water Solutions у країнах Західної Європи

Курс складається з 9ти лекцій і 4х практичних семінарів. Лекції будуть проходити онлайн двічі на тиждень (вівторок, четвер) тривалістю до 1,5 години, практичні – офлайн протягом дня в Києві (КПІ ім. Ігоря Сікорського).

За результатами опанування курсу, набуття певних професійних знань, умінь і навичок відбудеться підсумкове тестування. Слухачі, що відвідали всі заняття та успішно склали іспит, отримають Сертифікат Центру сучасних водних технологій Хіміко-технологічного факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського.

 Вартість курсу для членів WaterNet – 6000 грн.

Річний членський внесок – 400 грн.

Для реєстрації на курс необхідно заповнити онлайн форму до 19 травня: https://cutt.ly/Iw8HcsqH

ВЧИМОСЯ І ПРАЦЮЄМО НА ПЕРЕМОГУ