Курс «Сучасні методи водопідготовки: теоретичні засади і методологія викладання»

Курс «Сучасні методи водопідготовки: теоретичні засади і методологія викладання»

WaterNet спільно з Центром сучасних водних технологій при Хіміко-технологічний факультет, КПІ ім. Ігоря Сікорського оголошує набір слухачів на навчальний онлайн курс «Сучасні методи водопідготовки: теоретичні засади і методологія викладання».

Курс розроблено в рамках проєкту «Безпечна питна вода в Україні: доступ до інформації про якість води та методи водопідготовки», що реалізує WaterNet за фінансової підтримки Фінського Фонду Місцевого Співробітництва Suomen suurlähetystö Kiova - Embassy of Finland in Kyiv.

Програма курсу включає 5 лекцій від провідних міжнародних науковців та фахівців практиків, які будуть проходити в онлайн форматі з 16 по 30 травня по вівторках та четвергах з 16.00 до 18.00.

Курс безкоштовний і розрахований на викладачів дисциплін водного напрямку та спеціалістів членів WaterNet. Слухачі курсу отримають відповідний сертифікат.

Програма курсу і лектори:

Лекція 1. Українська водна криза в умовах воєнного стану та шляхи її подолання.
Мітченко Тетяна Євгенівна, д.т.н., професор кафедри ТНР, В та ЗХТ ХТФ, КПІ ім. Ігоря Сікорського; керівник Центру сучасних водних технологій.
Лекція 2. Контроль якості питної води в США: Національні стандарти, технології водопідготовки, методологія фахової освіти.
Тарабара Володимир, PhD, професор Факультету будівництва та інженерної екології, Університет штату Мічиган, Іст-Лансінг, США.
Лекція 3. Як впоратися з новими випробуваннями у водному секторі.
Харша Ратнавіра, PhD, професор Норвезького університета природничих наук.
Лекція 4. Систематичний чисельний аналіз даних у дослідженнях процесів очищення води.
Малецький Захар, PhD, доцент Норвезького університета природничих наук.
Лекція 5. Сучасні методи очищення стічних вод.
Бурлакова Валерія, Маркетинг Менеджер по Муніципальній Воді в країнах Європи, Близького Сходу та Африки, DuPont Water Solutions, Таррагона, Іспанія.

Для реєстрації на курс необхідно до 12 травня надіслати листа на пошту waternetua@gmail.com, в якому вказати ПІБ, місце роботи та посаду, контактний телефон та ел.пошту.