Академія Водопідготовки і Школа Екософт 2022

Академія Водопідготовки і Школа Екософт 2022

В умовах війни якість питної води набуває не аби якого значення. В наслідок авіаударів та обстрілів було знищено або суттєво пошкоджено чимало промислових та інфраструктурних об’єктів, що призвело до забруднення ґрунту та водних ресурсів небезпечними речовинами. У таких умовах для населення ризик захворювань, що передаються через воду, максимальний, тому вирішення питання якості і безпечності питної води є актуальним.

ГО «Всеукраїнське водне товариство «WaterNet» поновлює підготовку спеціалістів в рамках навчального курсу семінарів Академії Водопідготовки і Школи Екософт і запрошуємо до участі технічних фахівців, сервіс-інженерів, менеджерів з продажу та продавців-консультантів систем домашньої і комерційної водопідготовки.

Графік навчальних семінарів:

16 червня - Актуальні задачі і тенденції сучасної водопідготовки + Фільтраційні системи

17 червня – Досвід експлуатації фільтраційних систем

23 червня - Мембранні системи

24 червня - Досвід експлуатації мембранних систем

Курс орієнтований на технічних фахівців, сервіс-інженерів, менеджерів з продажу та продавців-консультантів систем домашньої і комерційної водопідготовки. Слухачі семінару можуть пройти професійну атестацію та отримати дипломи спеціаліста або експерта.

Умови участі:

До участі у семінарах допускаються фахівці, які є членами Всеукраїнського водного товариства WaterNet і є партнерами / дилерами компанії ТОВ «НВО Екософт».

Річний членський внесок WaterNet - 300 грн. / фіз.ос.

Зареєструватися і оплатити членський внесок можна онлайн на сайті

Про оплату необхідно обов'язково повідомити на ел.пошту: waternetua@gmail.com

На семінари Школи Ecosoft допускаються тільки фахівці, які відвідали відповідний теоретичний семінар Академії WaterNet.

Вартість курсу для одного фахівця - 3000 грн.

Оплата семінарів можлива за рахунком.

Зареєструватися на семінари можна до 09 червня, надіславши інформацію про учасників (ПІБ, назва компанії, контактний телефон і ел. пошта) на waternetua@gmail.com

Контакти організаторів: waternetua@gmail.com

+38 067 538 70 46 (Бережна Юлія)